Forskningsparken ligger i Oslos mest kunnskapstette område og huser flere hundre forskningsrelaterte firmaer. Byggene forbindes av en gate med glassoverbygg, et areal som er et viktig knutepunkt og samlingssted for Forskningsparken. Glassgata fungerte imidlertid ikke optimalt. Gata, som inneholder både hovedinngangen til bygget, en kafé samt kantiner, var identitetsløs og lite funksjonell. Det var vanskelig å orientere seg og trafikkflyten fungerte svært dårlig. Sane fikk oppgaven med å revitalisere glassgata og skape et samlingspunkt som oppfordrer til bruk og gir stedet en synlig identitet. Nye trafikkmønstre ble skapt, hovedsakelig ved å innføre et stort amfi og dermed flytte trappen, plass til flere mennesker i gatas hjerte oppstod samtidig, kantinen fikk økt kapasitet og det hele ble samlet i ett gulv, med en tydelig fargepalett og gitt identitet. Spesialdesignede sittemøbler er gjentatt flere steder i gata og hjelper også på å binde det hele sammen.
Sane har prosjektert rehabiliteringen og bistått med et nytt farge- og materialkonsept, oppgradering av alle overflater og omstrukturert plasseringen av funksjoner i bygget. Kapasiteten i kantinen er økt fra 200 til nesten 300. Endringene ble basert på en brukerprosess, der brukerne ble observert i det daglige livet sitt, og dialogen med oppdragsgiver OsloTech var tett. Dette førte til et nytt bevegelsesmønster med god flyt og inviterende sosiale soner langs hele glassgata. Stedet som tidligere var en gjennomgangssone har nå blitt et sted man ønsker å bruke og oppholde seg. Det introduserte amfiet som binder sammen inngangspartiet i første etasje med resten av gata og kantinene, samt uteområdene i underetasjen ble et velfungerende grep.
Det spesialtegnede modulsystemet med polstrede sittemøbler og bord definerer ulike soner og binder gata sammen. Systemet kan flyttes på og settes sammen på andre måter etter behov.