Mad lanserer årets byutviklingsspill – se de 16 nye karakterene her

20.9.2024

I fjor ofret vinneren nattesøvnen for å spille Mad arkitekters byutviklingsspill under Oslo Urban Week. I dag lanseres årets versjon, med 16 nye spillkarakterer inspirert av kjente fjes fra Oslos byutviklingsscene. Se de nye avatarene og prøv spillet her!

– Selve høydepunktet under årets Oslo Urban Week, ble det sagt om fjorårets Mad-spill «Den alternative planprosessen».

 

I år har spillet i likhet med arrangementet forflyttet seg til Kvadraturen i Oslo og fått navnet «Den alternative byggesaken» – eller DAB+blant venner. Her står 16 nye spillkarakterer klare for å ta deg fra byggesak til ferdigattest på kortest mulig tid, gjennom en labyrint av byutviklingsutfordringer.

 

– Med unntak av Wonderboy, er alle karakterene nye. Likevel kan det hende at noen drar kjensel på dem, da de i år som i fjor er inspirert av kjente Oslo-profiler, sier Arne Myklestad, utviklingssjef i Mad arkitekter.

 

 

Ny og bedre premie

 

Rentejente, Brødrene Pengehjerte og Emily in Oslo er bare noen av nykommerne på årets rolleliste. Vinneren av spillet utropes under avslutningsfesten til Oslo Urban Week torsdag kveld, og selvsagt vanker det premie på vinneren.

 

– Fjorårets premie, som var en byvandring og påfølgende lunsj med Mads konsernsjef Nicolai Riise, ble aldri innkassert. Derfor lokker vi med en enda flottere premie i år. Vinneren av DAB+ får en Mad-goodiebag med flere kule samlerobjekter som Mad-cap, handlenett og skriveblokk. En skikkelig gavepakke! sier Myklestad.

 

Spillet lanseres i dag, og er åpent for alle. Velg din favorittkarakter her og gå for gull i «Den alternative byggesaken».

Siste nyheter

Generell
Jobbmuligheter
Prosjektforespørsel
Presse